Pui rumenit frumos, umplut cu mozzarella și scăldat în sos cremos de ardei copți. Bun de te lingi pe degete!
Tare îmi mai plac mie ardeii copți și toamna îmi pregătesc câțiva pentru iarnă, adică îi coc și îi pun la congelator. Nu cumva să rămân fără. Dar și dacă rămân, îi coc repede pe tigaia mea de grill, că ies ca pe grătar și nici nu fac mizerie. De data asta, n-a fost cazul. Am avut și am făcut sosul ăsta minunat în care am plasat doi piepți de pui rumeni, umpluți cu mozzarella. Asta pentru că pieptul de pui e cam sec, iar lactatele îl ajută la frăgezime și suculență.
Am folosit mozzarella bocconcini, aka proaspătă, bulgăr mare. Merge și mozzarella pentru pizza sau un cașcaval care nu are o aromă prea puternică. Și că am zis de frăgezime, neapărat carnea să o scoateți din frigider cu 20 de minute înainte de a o găti. Atunci când ajunge în tigaia fierbinte, trebuie să fie la temperatura camerei. Altfel, face șoc termic, adică se crispează și întărește, ca să mă exprim lejer. :))

