Despre

Salut!

Eu sunt Oana Pîslaru, mama lui Gastron. Om de comunicare la bază, specializat mai apoi ca bucătar. Adică ceva ce n-aș fi crezut vreodată. Dar iată-mă și iată că totul pornește de undeva. 😉

Tot așa a pornit și Homefresh, ce l-am deschis împreună cu Ștefan Szakal și Ovi Bejan și unde m-am ocupat de tot ce înseamnă produs culinar. Cum acest proiect al nostru de reinventare a gătitului acasă într-o eră fast-food & fast-lives a fost apreciat și rețetele savurate, la dorința clienților s-a născut mai apoi și cartea “Cele mai populare rețete Homefresh“.

Povestea cu businessul e lungă, ideea importantă și scurtă e că am învățat multe, mi-a plăcut enorm și am hotărât să continui misiunea noastră prin acest blog, zis Gastron. Adică:

Să readuc gătitul în casele oamenilor, propunând rețete rapide, pentru că din lipsă de timp, ajungem să mâncăm numai prostii.

Să îi ajut și pe cei novici în ale bucătăriei să gătească, oferindu-le toate explicațiile necesare pentru a putea găti simplu, ceva bun.

Să ofer soluții și sugestii pentru mese echilibrate și către o nutriție sănătoasă, cum organismul nostru are nevoie de un echilibru prinvind macro și micro-nutrienții.

Să ofer ocazia de a mânca cât mai divers, pentru că divers = sănătos + not boring + îți dezvoltă simțul gustativ. 

Să fac din gătit o experiență relaxantă și distractivă, pentru că se poate.

Așa că…, let’s cook și sper să îți fie de folos! 🙂

PS: Pentru scrisori de dragoste sau ură, folosește cu nădejde contact@gastron.ro.