*Dacă alegi varianta cu carne, poți pune mai puțină conopidă/sau deloc.
**Uleiul de susan prăjit de calitate (adică foarte aromat) are o culoare închisă. Mai există pe piață și ulei mai puțin aromat, care are o culoare gălbuie. Dacă ai din primul, pune 1 linguriță, dacă din al doilea, pune 1 ½ – 2 lingurițe.
……………..
Partener:
Cum spuneam și la începutul rețetei, am gătit cu ingrediente de la For Fresh, pe care mi le-au livrat acasă, în pungi de hârtie și, ceea ce iubesc, cu minim risipă de ambalaje.
Așa că, m-am pus pe gătit și tare m-am bucurat să pot contribui și eu la susținerea producătorilor locali, alături de For Fresh. Mai ales că la Homefresh ne-a lipsit un furnizor care să facă exact ce fac ei: să adune produse naturale, de sezon, de la mai mulți producători locali. Iar ce e super util, este că fac livrări atât pentru consumatorii casnici, cât și pentru cei din domeniul HoReCa (Timișoara și Arad), sunt prompți și pachetele sunt diversificate. La ei găsești de la legume și fructe proaspete, la ulei, ouă, lactate și alte produse de băcănie.
Dar îi găsești și pe Instagram și Facebook. Fii fresh! Fii local!