Piept de pui rumen și aromat în sos de roșii cu smântână, parmezan și busuioc. E o mâncare care te unge pe suflet, cum s-ar zice. 🙂
Eu lângă ea fac un orez sau couscous, că se combină bine cu sosul. Cu pâinea parcă nu merge așa de bine. În rest, n-am mare brânză să vă zic… Rețeta e simplă și nu prea aveți cum să dați greș. Numai să scoateți carnea de pui din frigider cu vreo 20-30 de minute înainte de gătire, să ajungă la temperatura camerei. Asta ca să iasă gustoasă și suculentă. Și apoi să aveți grijă să n-o țineți mai mult decât e necesar pe foc. Iar dacă gătiți mai multe porții, nu înghesuiți pieptul într-o tigaie, că nu se mai rumenește, ci se fierbe. Mai bine îl gătiți pe rând, decât așa.
Ah, și să vă puneți un șorț sau un tricou mai nașpa, că o să cam sară stropi de ulei din tigaie. 😁
