Bună de mâncat cu tortilla prăjită, această pastă de avocado se face chiar înainte de servire, altfel se oxidează și nu mai are nici aceeași culoare, nici același gust. Pentru ea, folosiți avocado copt și roșii aromate. Ca orice antreu, savoarea vine din ingrediente. Cum verificați avocado-ul? Puneți degetul mare pe cerculețul unde a fost tulpina. Apăsați ușor și dacă se afundă puțin, înseamnă că fructul este copt. Dacă opune rezistență, e crud, iar dacă degetul se afundă prea ușor, înseamnă că i-a trecut vremea… Și tot vorbim de avocado care este plin de grăsimi, sarea și sucul de lime sau lămâie sunt cele care îl pun în valoare și îi potențează gustul. Fără el, mi se pare cam trist. Așa că vă recomand, să îi dați din amândouă nu doar în rețeta asta, dar și când mâncați un avocado gol.
Copiază și plasează acest URL în site-ul tău WordPress pentru a-l îngloba
Copiază și plasează acest cod în site-ul tău pentru a-l îngloba