Mic-dejun

  • Reteta de pasta cu ton si avocado

    Pastă de ton cu avocado

    Oana

    Dacă vreți ceva bun și consistent de întins pe pâine dimineața, încercați rețeta asta sănătoasă și gustoasă. Pasta am făcut-o din ton la conservă, avocado, ceapă roșie, măsline verzi, mărar, iaurt și lămâie. Rețeta e destul de versatilă, așa că puteți înlocui una-alta. De exemplu: În rest, vă sfătuiesc să o mâncați repede, că dacă stă prea mult la frigider (gen 2 zile), avocado-ul se oxidează și nu mai arată…

    Vezi rețeta
  • Pisto – ghiveci de legume spaniol

    Oana

    Pisto este o mâncare de legume de origine spaniolă. Se prepară cu ceapă, roșii, vinete, dovlecei, ardei și ulei de măsline. Se servește ca fel principal, ori garnitură, ori cu ouă la micul dejun. Pisto este la fel de bun ca și ghiveciul nostru, caponata…

    Vezi rețeta
  • Guacamole mexican

    Oana

    Bună de mâncat cu tortilla prăjită, această pastă de avocado se face chiar înainte de servire, altfel se oxidează și nu mai are nici aceeași culoare, nici același gust. Pentru ea, folosiți avocado copt și roșii aromate. Ca orice antreu, savoarea vine din ingrediente. Cum…

    Vezi rețeta